Tarieven WordPress website

De kosten van een website zijn vaak moeilijk van tevoren aan te geven en doorgaans wordt er dan ook een offerte op maat gemaakt. Om u toch een beeld te geven van de kosten voor een nieuwe website, geven wij hieronder enkele berekeningen waar u rekening mee kunt houden.

Basis WordPress Website
Website bestaande uit 8 webpagina's incl. gratis WordPress thema aangepast aan uw eigen huisstijl  € 699,00

Extra webpagina's
Zijn de standaard 8 webpagina's niet voldoende? Dan kunnen er meer webpagina's toegevoegd worden. Voor de overzichtelijkheid van het menu wordt dan meestal gemaakt van een submenu. Extra webpagina  € 80,00

Plugins en widgets
Met een plugin voeg je extra functionaliteit aan je website toe. Standaard worden er een aantal plugins geplaatst die nodig zijn voor de vormgeving  en de basisfunctionaliteit van de website. Een widget voegt meestal in combinatie met een plugin een extra onderdeel toe die je veelal aan de zijkant (sidebar) of onderin (footer) de website tegenkomt.

Zo zijn er b.v plugins voor:
- Zoekmachine optimalisatie

- Contactformulier
- Google Analytics
-
Social media
- Afbeeldingen/fotogalerij

Voor het installeren en instellen van een extra plugin bedragen de kosten  € 25,00

Onderhoud
Met een WordPress website kun je zelf de inhoud van je website bijhouden, maar WordPress zelf en de geïnstalleerde plugins hebben ook periodiek een update nodig. Er zijn geregeld updates van de software beschikbaar die in veel gevallen aan te raden zijn om te installeren.

U heeft tot 3 maanden na de opleveringsdatum recht op ondersteuning van HollandVorm, zowel telefonisch als per e-mail. Wilt u liever het onderhoud door ons laten doen. Ook dat is mogelijk. Prijs onderhoud per kwartaal  € 45,00