Logo en huisstijl

Een goed logo zorgt voor herkenning en draagt bij aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. Een huisstijl is echter meer dan alleen een logo op een visitekaartje maar is echt maatwerk. Natuurlijk springt het logo als uithangbord van uw bedrijf het meest in het oog. Toch staat een logo niet op zichzelf.

Huisstijl - voorbeeld visitekaartjes
Huisstijl - voorbeeld briefpapier

Wanneer HollandVorm een huisstijl ontwerpt, wordt dit in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever gedaan. Wij streven altijd naar een passend ontwerp van de gehele huisstijl zodat het totaal plaatje van uw bedrijf klopt.

Wat kost een logo met bijbehorende huisstijl?
Het ontwerpen van een logo met huisstijl vraagt kennis en inzicht. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. De prijs is sterk afhankelijk van wat de wensen zijn. Bedenk wel dat je met een goede huisstijl vele jaren vooruit kan.

Ondanks dat wij geen standaardprijzen hanteren maar werken met vaste, vooraf afgesproken prijzen kunnen we wel een indicatie geven voor het ontwikkelen van een logo en bijpassende huisstijl. Daarom hebben we een pakket samengesteld met onderstaande onderdelen. De kosten van dit pakket bedragen 650 euro.

- Ontwerp van logo, visitekaartje, brief/factuur papier en envelop
- Kiezen uit 2 ontwerpen van je logo en de huisstijlelementen
- Kiezen uit 2 kleurvarianten van de door jouw gekozen huisstijl

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op