Inspiratie

Alles om ons heen inspireert ons. Vooral het Hollands landschap, een plek waar alle ballast wordt meegenomen door de wind zodat er weer ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën. Naast de natuur en de wereld om ons heen zijn er een paar mensen die ons in het bijzonder prikkelen, door hun werk, filosofie of gewoon door wie ze zijn.

Piet Hein Eek - Boek

Piet Hein Eek

Het is vooral de ongebruikelijke materiaalkeuze en de tijdloze vormgeving die ons aanspreekt. Door zijn manier van denken en zijn veelzijdigheid komt hij tot verrassende resultaten van hoge kwaliteit.

Deze filosofie spreekt ons erg aan. Het palet aan kleuren van het doorleefde hout brengt ons vaak weer op nieuwe ideeën die we toepassen binnen een grafisch ontwerp

Carouschka Streijffert - Tickets

Carouschka Streijffert

Een veelzijdig ontwerpster die ruim 30 jaar bezig is geweest met het verzamelen van openbaar vervoer tickets in meer dan 70 landen. Deze verzameling is door haar bijeengebracht en vormgegeven in het boek ‘Tickets’.

Dit bijna 400 pagina’s tellende levenswerk laat op elke pagina een verrassende combinatie van kleuren zien. De vormgeving en uitvoering van dit prachtig vormgegeven boekwerk geeft ons regelmatig een nieuwe impuls.

Armando - De ladder

Armando

De gedreven- en veelzijdigheid van Armando is voor ons een leidraad hoe om te gaan met het creatieve denkproces. Proberen je gedachten opnieuw de vrije loop te laten, de mogelijkheden verkennen en zo tot een passend en bijzonder ontwerp te komen. Al zijn we natuurlijk geen vrije kunstenaars, we werken wel met dezelfde intensie.