Even voorstellen

HollandVorm is een studio voor grafisch ontwerp, webdesign en visuele communicatie. Wij verzorgen al vele jaren allerlei media-uitingen en hebben dan ook een brede ervaring op dit gebied. In een informele, ongedwongen sfeer broeden we op ideeën, een originele aanpak en denken we graag met u mee.

Marjan van Strien
Eric Schuilenburg

Studio HollandVorm is gevestigd in Duiven (Gelderland) en wordt geleid door Marjan van Strien en Eric Schuilenburg. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in een grafisch bedrijf is Marjan in 1995 begonnen als grafisch ontwerper.

Eric is vanaf 1980 werkzaam in de grafische industrie en heeft alle ontwikkelingen voorbij zien komen. Na de introductie van de Apple computer begon hij als DTP-er op de studio van een drukkerij. In 2008 is hij begonnen als zelfstandig grafisch vormgever/webdesigner.

Een persoonlijke benadering en zorgvuldige werkwijze staan in ons werk voorop. We nemen de moeite om u als klant te begrijpen, dus goed te luisteren, eerlijk te zeggen waar het op staat en kijken dan samen wat de mogelijkheden zijn. Wij begeleiden het gehele grafische proces en werken waar gewenst samen met anderen die zich op dezelfde wijze sterk maken voor een kwalitatief en aansprekend eindproduct.