Logo en huisstijl

Een goed logo zorgt voor herkenning en draagt bij aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. Een huisstijl is echter meer dan alleen een logo op een visitekaartje maar is echt maatwerk. Natuurlijk springt het logo als uithangbord van uw bedrijf het meest in het oog. Toch staat een logo niet op zichzelf.

Wanneer HollandVorm een huisstijl ontwerpt, dan wordt dit in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever gedaan. Wij streven er altijd naar om het ontwerp van de huisstijl een goede weerspiegeling van uw bedrijf te geven.

Wat kost een huisstijl met logo?
Het ontwerpen van een logo met huisstijl heeft veel haken en ogen. Wat je voor een huisstijl moet betalen is natuurlijk sterk afhankelijk van wat de wensen zijn. Maar je kunt je ook afvragen, wat is het je waard om als bedrijf niet alleen een goed logo maar ook een bijpassende huisstijl te hebben? Met een goede huisstijl kun je vele jaren vooruit en dan vallen de kosten eigenlijk wel mee.

Ondanks dat wij geen standaardprijzen hanteren maar werken met vaste, vooraf afgesproken prijzen kunnen we wel een indicatie geven voor het ontwikkelen van een logo en bijpassende huisstijl. Daarom hebben we een pakket samengesteld met onderstaande onderdelen. De kosten van dit pakket bedragen 575 euro.

- Ontwerp van logo, visitekaartje, brief/factuur papier en envelop
- Kiezen uit 2 ontwerpen van je logo en de huisstijlelementen
- Kiezen uit 2 kleurvarianten van de door jouw gekozen huisstijl

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op