Even voorstellen

HollandVorm is een studio voor grafische vormgeving, webdesign en visuele communicatie. Samen met partner Kontekst grafische vormgeving verzorgen wij allerlei media-uitingen. We hebben dan ook een brede ervaring op dit gebied. In een informele, ongedwongen sfeer broeden we op ideeën en een originele aanpak. Op dezelfde manier denken we ook graag met u mee.

Mijn naam is Eric Schuilenburg, geboren in Arnhem maar sinds lange tijd woonachtig in Duiven. In 2008 ben ik onder de naam HollandVorm een studio voor grafische vormgeving, webdesign en visuele communicatie begonnen. Ik was echter ook daarvoor al vele jaren werkzaam in de grafische industrie als DTP-er / grafisch vormgever. Ik werk samen met partner Marjan van Strien [Kontekst grafische vormgeving]. Zij werkt al bijna 20 jaar als grafisch vormgever. Een persoonlijke benadering en zorgvuldige werkwijze staan in haar werk voorop.

In al die jaren hebben we veel ervaring en contacten opgedaan met drukkerijen, signbedrijven en anderen die op een of andere manier bezig zijn met grafische media-uitingen. We staan we borg voor een persoonlijke benadering en een zorgvuldige werkwijze.

Een goede samenwerking met u versterkt het eindresultaat. Om uw bedrijf beter of anders onder de aandacht te brengen moeten wij verrassend en soms zelfs wat eigenzinnig zijn. Op een manier natuurlijk die bij u én bij ons past. Wij geven vorm aan uw ideeën, zodat deze gezien en begrepen worden. Ons uitgangspunt is een ontwerp met een goede balans tussen creativiteit en functionaliteit.